Golden Deliciousstraat 42, Nijmegen

RECENT VERKOCHT

  • Vraagprijs: € 347500 kosten koper
  • Adres: Golden Deliciousstraat 42, Nijmegen
  • Bouwjaar: 2000
  • Inhoud woning: 505 m³
  • Woonoppervlakte: 131 m²
  • Inpandige ruimte: 18 m²
  • Externe bergruimte: 0 m²
  • Perceeloppervlak: 287 m²
012

Werkelijk waar: prachtig wonen in een jonge Nijmeegse wijk vol met voorzieningen. Op een fraai vrij gelegen hoekperceel, aan een doodlopend straatje in Nijmegen-Noord, staat deze uitgebouwde 2-onder-1-kap woning te koop.

Wonen
De in jaren ’30-stijl gebouwde woning uit het bouwjaar 2000 is van buiten netjes afgewerkt. Je treedt binnen via een lichte hal, waar zich ook het toilet bevindt. Vanuit de hal stap je de in ‘kamer en suite stijl’ ingedeelde woonruimte binnen. De woonkamer biedt veel mogelijkheden om naar ieders wens te worden ingericht. Grote raampartijen laten veel daglicht toe en geven een vrij uitzicht aan voor- en achterzijde.
Vanuit de woonkamer ga je via de met glas voorziene schuifdeuren naar de woonkeuken. Hier valt direct het prachtige daglicht op dat mede via de grote lichtstraat binnenvalt. In deze woonkeuken tref je een keuken aan die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur. Bij het achterraam vind je een heerlijk vensterbankzitje met mooi zicht op de fraaie achtertuin. Uiteraard biedt de keuken ruimte voor een grote eethoek.
Naast de woonkeuken ligt de bijkeuken, waar ook het daglicht via een lichtkoepel ruimschoots naar binnen valt. De bijkeuken, voorzien van vaste kastenwand, spoelbak en aansluitingen voor wasmachine en droger, geeft voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra koelkast. Vanuit de bijkeuken is de volledig geïsoleerde en van verwarming voorziene bergruimte te bereiken. Deze bergruimte heeft een praktische dubbele loopdeur.

Slapen
De woning biedt 3 ruime slaapkamers en een kastenkamer. Hierdoor is het niet noodzakelijk om kasten in de slaapkamers te plaatsen en kun je de ruimtelijke beleving in de slaapkamers volledig in stand houden. Twee slaapkamers en de kastenkamer zijn op de eerste verdieping gelegen. Al deze ruimten zijn voorzien van nette laminaatvloeren. De derde slaapkamer met twee grote Velux dakramen bevindt zich op de zolder. Het is overigens vrij eenvoudig mogelijk om een vierde slaapkamer te creëren.

Baden
De badkamer is voorzien van een ligbad,  wastafel, aparte douchehoek en toilet. Deze ruimte wordt geventileerd via een mechanisch afzuigsysteem. Goed te weten is dat met een bescheiden investering vrij eenvoudig een raamkozijn geplaatst kan worden, of een daglichtspot (ook wel een suntunnel genoemd). Voor het plaatsen van een raam is wel een omgevingsvergunning nodig.

Tuin
Je woont niet alleen te midden van het openbare groen, maar je stapt via de tuindeuren zo je eigen groene oase binnen! De tuin ligt op het noordoosten. Door de diepte en breedte heb je de gehele dag door zon maar geen hinderlijk zonlicht in je huis als het erg warm is. Je kunt kiezen uit meerdere terrassen. Achter in de tuin is een overkapte buitenkeuken aanwezig.

Parkeren
Voor de woning is een parkeerhaven gelegen. Handig voor als je bezoek krijgt. Want zelf heb je deze niet nodig. De ruime oprit biedt plaats aan twee auto’s met daarnaast plaats genoeg voor meerdere fietsen.

Bijzonderheden:
De woning is in 2000 gebouwd
De aanbouw is uit 2010
Woonoppervlak 131 m²
Garage/berging 18 m²
Inhoud 505 m³
Perceel 287 m²
Vorstvrije buitenkraan in achtertuin
De woning is goed geïsoleerd en volledig voorzien van dubbel glas
De woning kent geen gasaansluiting en is voorzien van stadsverwarming

Locatie
De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk. De woning ligt op korte afstand van voorzieningen als basis- en middelbaar onderwijs, kinderopvang, winkels, sportcomplex, grote bioscoop en openbaar vervoer. Speeltuintje op zeer korte afstand. De wijk kent een prachtig park met een grote speeltuin en waterpartij en ligt tegen het Oosterhoutse bos (oud landgoed).
De woning ligt ook in de nabijheid van de Oosterhoutse Plas, onderdeel van natuur- en recreatiegebied De Waaijer.  Hart van De Waaijer zijn drie grote waterplassen, samen ongeveer zestig hectare groot. De Zandse en Lentse Plas  zijn al klaar. De Oosterhoutse Plas is in 2020 gereed. Ze bieden een heerlijke omgeving om te genieten van natuur en water. Daarnaast zijn de plassen een belangrijk onderdeel van het watersysteem van de Waalsprong: het opslaan en natuurlijk zuiveren van het verzamelde regenwater en kwel.
De woning is gunstig gelegen in de nabijheid van de snelwegen A15,   A325 en A50 (alle binnen 5 minuten bereikbaar). Ook het openbaar vervoer is uitstekend: diverse buslijnen stoppen in de wijk en het NS-station Lent is zowel per fiets, bus als auto goed bereikbaar.

Deze  woning bied je de kans om het door jouw gewenste woongenot waar te maken. Veel woonruimte, daglicht en geen verkeersdrukte, geen parkeerstress en volop groen om je heen. Bovendien, je krijgt een heerlijke tuin met diverse zitjes en een buitenkeuken.
Wil jij jouw droomwens realiseren? Zet dan de eerste stap en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

012 013 021
022 023 024
026 025 027
029 028 014
002 006 004
005 007 003
008 011 009
010 030 015
016 018 017
019 020