Verkoop

Woningaanbod

Nijmegen
012
Golden Deliciousstraat 42
€ 347500 k.k.
lees meer »
Batenburg
001
Liendensedijk 1
€ 365000 k.k.
lees meer »

Verkoop huis

Verkoop huis in Wijchen

Verkoopbegeleiding huis in Wijchen en omgeving

Kosten / courtage bij verkoop van uw huis 

 

Iemand die zijn eigen huis wil verkopen schakelt hiervoor meestal een makelaar in. De woningmarkt is sinds enkele jaren een kopersmarkt. In vergelijking met een paar jaar geleden moet een makelaar veel meer moeite doen om een huis verkocht te krijgen. Als u in de omgeving van Wijchen woont, hebt u de keus uit verschillende makelaarskantoren. Woningmakelaar Ben Janssen onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak. Wij nemen ruimschoots de tijd voor een bezichtiging en overleggen voortdurend met u als verkoper: de klant is koning.

Ook proberen wij zoveel als mogelijk in contact te blijven met mensen die interesse hebben in uw huis, maar nog niet direct tot aankoop kunnen overgaan. Omdat wij een eenmansbedrijf zijn gaat dit wat gemakkelijker dan bij grotere makelaarskantoren. Verkoper en koper hebben namelijk maar met ťťn makelaar te maken.  

Hoe gaan wij te werk?

Afhankelijk van uw omstandigheden stellen wij een verkoopstrategie voor. Deze kan er bijvoorbeeld op gericht zijn om uw huis snel te verkopen, of vůůr een bepaalde datum. Maar misschien is tijd geen belangrijke factor voor u (eerst verkopen, dan kopen). De gekozen strategie is uitgangspunt voor onze werkwijze. In grote lijnen gaan wij als volgt te werk:

Tarief

De courtage bij verkoopbemiddeling is afhankelijk van de waarde van het huis. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Omdat wij geen duur kantoorpand hebben, is onze courtage meestal lager dan die van de meeste andere makelaars. Ook berekenen wij geen extra kosten als u aan een (landelijke) Open Huizendag wilt meedoen!