Taxaties

Woningaanbod

Nijmegen
012
Golden Deliciousstraat 42
€ 347500 k.k.
lees meer »
Batenburg
001
Liendensedijk 1
€ 365000 k.k.
lees meer »

Taxatie voor hypotheek

Taxatie huis in Wijchen en omgeving

Taxatie of waardeverklaring huis voor aankoop, verkoop, woz, echtscheiding, fiscus

 

Een taxatierapport bestaat uit een uitgebreide beschrijving van de woning, één of meer foto’s van het pand, een kadastraal uittreksel en een exemplaar van de kadastrale kaart (situatietekening). Het komt nogal eens voor dat u een taxatierapport van uw woning nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn:

Tarief
Voor het uitvoeren van een woningtaxatie rekenen wij een aantrekkelijke courtage. 

Het resultaat van een door ons uitgevoerde taxatie voor verkoop kan voor u aanleiding zijn om uw woning aan ons te verkopen. Als u ons in dat geval binnen 6 maanden een opdracht geeft de verkoopbegeleiding te verzorgen, dan worden de verschuldigde taxatiekosten op de courtage voor de verkoopbegeleiding in mindering gebracht.

Waardeverklaring
Wilt u om welke reden dan ook graag de marktwaarde van uw woning weten, maar heeft u geen behoefte aan een uitgebreid taxatierapport? Wij kunnen dan een waardeverklaring voor u opstellen. Een waardeverklaring is een verkorte versie van het taxatierapport.

Tarief
Voor het opstellen van een waardeverklaring voor een woning berekenen wij een vaste vergoeding van € 150. Het resultaat van de door ons opgestelde waardeverklaring kan voor u aanleiding zijn om uw woning te verkopen. Als u ons in dat geval binnen 6 maanden de opdracht geeft de verkoopbegeleiding te verzorgen, dan worden de verschuldigde kosten voor de waardeverklaring op de courtage voor de verkoopbegeleiding in mindering gebracht.